image
Over VintyWomen

De doelstelling van VintyWomen is om de mooie kledingstukken uit jouw kast die jij niet of zelden meer draagt, een tweede leven te geven door ze te verkopen.

Heart
VintyWomen & passie

Wij delen onze passie voor mooie kleding graag met jou en maken schatten uit andermans kledingkast vindbaar en betaalbaar. Dit kunnen wij niet alleen, daar hebben we jou ook voor nodig. Niet alleen door insturen van je kleding, maar ook door delen van jouw mening en gevoel voor styling.

Flower
VintyWomen & duurzaamheid

Duurzaamheid is voor ons niet alleen een belangrijk uitgangspunt voor onze oprichting, maar voeren we door in alles wat we doen. Alle materialen die we gebruiken zijn recyclebaar en worden indien mogelijk meerdere malen gebruikt. Kleding een tweede leven geven, zorgt ervoor dat het milieu ontlast wordt. Er is minder CO2-uitstoot en minder gebruik van water en verfstoffen. Ons streven is dat tweedehands voor steeds meer mensen eerste keus wordt.

Apple
VintyWomen & gemak

Kopen en verkopen bij VintyWomen is heel gemakkelijk. Je vraagt een gratis kledingtas aan, stuurt deze kosteloos terug en VintyWomen regelt verder alles voor je. En geeft je een meer dan redelijke vergoeding na verkoop. Voor kopers maken wij het makkelijk om uit ons aanbod te kiezen, levert onze professionele fotografie direct het bewijs van goede kwaliteit en wordt je bestelling gewoon als pakketje bij je thuis - of ergens anders - afgeleverd. Met kwaliteitsgarantie en retourrecht. En ben je op zoek naar iets heel specifieks? Stel een Alert in en je bent de eerste die hoort wanneer jouw droomjurkje (of tas) bij ons binnenkomt. 

Star
VintyWomen & kwaliteit

VintyWomen gaat alleen voor het beste van het beste. Wij verkopen dan ook alleen kleding die het predikaat ‘zo goed als nieuw’ verdient en houden altijd het belang van zowel de koper als de verkoper scherp in de gaten. Wij gaan zorgvuldig om met de kleding die onze innamestudio binnenkomt en geven deze de best mogelijke behandeling. Van het selecteren en fotograferen van de kleding, via een faire verkoopprijs tot het verpakken en afleveren van een bestelling. Wij doen ons uiterste best om iedereen tevreden te stellen.